Een NLP training vlakbij Limburg?

nlp training  Limburg

Ben je op zoek naar een NLP training in de buurt van Limburg? Lees dan alsjeblieft heel even verder! Je bezoekt deze website omdat je interesse hebt in NLP, toch? En je beseft dus dat je met NLP een flinke stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Dan zou het natuurlijk handig zijn als je zo'n training bij jou in de buurt kunt volgen, maar is het niet veel belangrijker dat het een training is die echt bij jou past? Want laten we eerlijk zijn: een NLP training kun je in heel Nederland vinden, wellicht ook in Limburg, maar er zijn grote verschillen. Dus hoe kies je de beste?

Welke NLP training past bij jou?

Het is onmogelijk om te zeggen welke NLP training de beste is. Er zijn veel vormen: van uitgebreide opleidingen tot heel compacte workshops, ja er bestaan zelfs schriftelijke NLP-cursussen. Wat voor jou de beste training is, kan alleen jij bepalen. Het is sterk afhankelijk van jouw reden om met NLP aan de slag te willen. En dat bepaalt ook welke vorm bij jou past. Voor de meeste mensen gaat het echter om een stuk persoonlijke ontwikkeling. Want juist daarin kan je met NLP in korte tijd heel grote vorderingen maken. Dan is een uitgebreide opleiding waarschijnlijk wat veel van het goede en een schriftelijke cursus al snel te oppervlakkig. Om te ervaren hoe NLP jouw persoonlijke effectiviteit kan vergroten, kies je dus ook voor een ervaringsgerichte training. Je ontwikkeling komt dan al op gang tijdens de training, omdat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en aandacht voor jouw specifieke leerdoelen.

Persoonlijke Kracht via NLP

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij Anker & Kompas centraal. We noemen onszelf dan ook Partner in Persoonlijke Groei. Daarvoor hebben we de training Persoonlijke Kracht via NLP ontwikkeld. Sinds 2008 wordt deze verzorgd in het midden van het land, op een plek die ook vanuit Limburg zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar is. Het is een training van in totaal 4 dagen (2 x 2 dagen) waarmee je assertiviteit toeneemt, je steviger in je schoenen leert staan, je makkelijker je doelen bereikt en oude belemmeringen opzij zet. Je leert meer te leven vanuit vrije wil en dus minder afhankelijk van (achterhaalde) ideeën van wat “hoort”. Na 4 dagen training met de essenties van NLP merk je dat je krachtiger en zekerder optreedt, ook in situaties die je kortgeleden nog heel lastig vond. Lees meer over deze NLP training op de pagina over Persoonlijke Kracht via NLP.